WORX Landroid M500 Plus

WR165E | pâna la 500 m²

  • Versiunea „Plus” a celui mai popular model al nostru. Landroid este mai rapid și mai agil decât alte mașini de tuns iarba robotizate, iar versiunea „Plus” oferă acum conectivitate Bluetooth, disc cu lamă autonivelantă și opțiunea de spălare cu un furtun de apă.
  • Muncă foarte silențioasă. Modelul 500+ este foarte silențios, cu un nivel de zgomot de doar 59 dB, ceea ce ajută la confortul tuturor în timpul tunsului.
  • Tăiere până la margine. Taie gazonul la o distanță de 4 cm de margine, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mai folosiți niciodată foarfeca.
  • Tehnologia AIA. Tehnologia brevetată de tăiere AIA (Artificial Intelligence Algorithm) asigură posibilitatea trecerii cu ușurință pe căi înguste.
  • Puntea cu lame autonivelante. Permite urmărirea terenului, astfel încât robotul să evite scalparea gazonului în peluze inegale.
  • Programare automată inteligentă cu Noesis. Landroid poate alege momentul potrivit pentru a începe să lucreze. Datorită conexiunii de date cloud, mașina de tuns iarba poate determina rata reală de creștere a ierbii gazonului și programează activitatea în consecință.
  • Rezistent la intemperii. Landroid este rezistent la intemperii și dispune de un senzor de ploaie – se oprește din lucru în timp ce plouă.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Exclusiv pentru Landroid

Image

Tunderea ierbii până la margine (până la 4 cm)

Image
Navigație inteligentă - inteligență artificială. Robotul „învață” grădina
Image
Program inteligent de tuns iarba

Caracteristici de top

500 m²

Tunde eficient suprafete de gazon de

30-60 mm

Înălțime de tăiere

18 cm

Lățime de tăiere

35%

Panta max. a terenului

Poate fi îmbunătățit la 45% cu roți mai mari (care se vând separat)

Cu WORX PowerShare, puteți utiliza aceeași baterie pentru toate uneltele fără cablu WORX: mașini de găurit, șurubelnițe, mașini de tuns iarba, ferăstraie manuale, fierăstraie și multe altele.

Baterie
2 Ah (litiu-ion)

Tensiune
20 V Max

Timp de lucru estimat
120 min

PowerSharePowerShare Logo

TOATE PROIECTELE CU O SINGURĂ BATERIE

Bateria PowerShare care alimentează Landroid se potrivește tuturor uneltelor WORX fără cablu: burghie, ferăstraie, suflante, ferăstraie mecanice, foarfeci și multe altele.
Descoperiți PowerShare

OFERĂ-I Landroid
noi puteri

Module și accesorii
Image

Ce Landroid
vi se potrivește?

Alegeți-vă modelul
Image