Image

TRECEȚI LA NIVELUL URMĂTOR

V-ar plăcea ca Landroid să fie și mai bun?
Aflați mai multe despre modulele suplimentare care îi extind funcționalitatea.

Cut to Edge

Evitarea obstacolelor

Sistemul anti-coliziune utilizează senzori ultrasonici pentru detectarea obstacolelor. Acest lucru îi permite robotului Landroid să știe că trebuie să se oprească, să se întoarcă sau să meargă înapoi, astfel încât să evite cu ușurință copacii sau mobilierul de grădină, fără a fi nevoie să instalați niciun fir de delimitare.

Image
Cut to Edge

Gard magnetic

Este ideal pentru a exclude orice zone ale gazonului, cum ar fi o trambulină sau o piscină, fără ca aceasta să fie conectată la firul de delimitare principal.

Image
Cut to Edge

Amplificator de semnal

Acest modul oferă conectivitate și actualizări online constante. Intervalul sigur de comunicare cu Landroid este de până la 1 km, indiferent de pereți și obstacole.

Image
Cut to Edge

Protecție împotriva furtului

Modulul localizează mașina de tuns iarba în caz de furt. Acesta utilizează un sistem GPS și o rețea 4G, care vă permite să urmăriți dispozitivul printr-o cartelă SIM preplătită încorporată, fără a fi nevoie de nicio conexiune Wi-Fi.

Image
Cut to Edge

Paznic în grădină

Dacă robotul este ridicat, rotit sau scos din zona de lucru, emite un semnal sonor puternic. Volumul acestui semnal este de până la 90 dB.

Image
PowerSharePowerShare Logo

TOATE PROIECTELE CU O SINGURĂ BATERIE

Bateria PowerShare care alimentează Landroid se potrivește tuturor uneltelor WORX fără cablu: burghie, ferăstraie, suflante, ferăstraie mecanice, foarfeci și multe altele.
Descoperiți PowerShare

Cumpărați Landroid de la partenerii noștri

Image
Image
Image
Image
Image